ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤ. ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΔΕΥ - ΤΕΤ -  ΣΑΒ : 09:30 - 15:00
ΤΡΙ - ΠΕΜ - ΠΑΡ : 09:30 - 20:00

free-dive-fins-cressi-gara-modular-πτερυγια-καταδυσης-υποβρυχιο-ψαρεμα
free-dive-fins-cressi-gara-modular-πτερυγια-καταδυσης-υποβρυχιο-ψαρεμα
Gara Modular

Βαθμολογήστε πρώτοι!

129,99 €
99,00 €
Τα Gara Modular είναι πτερύγια με αποσπώμενη λεπίδα.
ΜΕΓΕΘΟΣ
ΜΕΓΕΘΗ
Περιγραφή

Τα πτερύγια ελεύθερης κατάδυσης της Cressi με αποσπώμενη λεπίδα είναι πολύ ελαφριά, με στιβαρό δέσιμο και μεγάλης απόδοσης! Χάρη στον σχεδιασμό τους τα πτερύγια είναι πολύ προωθητικά!
Τα μποτάκια προκύπτουν από τον συνδυασμό τριών διαφορετικών υλικών που σε σχέση με τα προηγούμενα μποτάκια της Cressi, έχουν μια καινοτομία που τα καθιστά άνετα και ξεκούραστα σε όλα τα πόδια ανεξαρτήτου πάχους κάλτσας.  Στο επάνω μέρος του κουντεπιέ υπάρχει μαλακό ελαστομερές, ενώ δεξιά και αριστερά είναι σκληρό, έτσι το σημείο που ακουμπάει το κουντεπιέ είναι μεταβαλλόμενο ενώ ταυτόχρονα είναι ανθεκτικό και στη χρήση!
Όπως όλα τα πτερύγια κατάδυσης της Cresssi έτσι και αυτό κατασκευάζεται  με ένα σύστημα που εγγυάται υψηλά στάνταρντς ευστοχίας του υλικού και συμμόρφωση με τις πιο αυστηρές τεχνικές απαιτήσεις που είναι αδύνατο να πετύχουν με παραδοσιακούς  χειροποίητους τρόπους κατασκευής.
Ένα ακόμα σημαντικό και αποκλειστικό χαρακτηριστικό των λεπίδων είναι η διάρκεια ζωής και η σταθερή απόδοσή τους στον χρόνο. Ακόμα και με εντατική και παρατεταμένη χρήση δεν θα φθαρούν και δεν θα χάσουν τις αρχικές τους ιδιότητες!

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.

NEWSLETTER

Γραφτείτε στα νέα μας