ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤ. ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΔΕΥ - ΤΕΤ -  ΣΑΒ : 09:30 - 15:00
ΤΡΙ - ΠΕΜ - ΠΑΡ : 09:30 - 20:00

freedive-fins-cressi-gara-professional-ld-vatrahopedila-βατραχοπεδιλα-πτερυγια-καταδυσης-υποβρυχιο-ψαρεμα
freedive-fins-cressi-gara-professional-ld-vatrahopedila-βατραχοπεδιλα-πτερυγια-καταδυσης-υποβρυχιο-ψαρεμα
Gara Professional LD

Βαθμολογήστε πρώτοι!

120,00 €
65,00 €
Συνεχίζοντας τη μεγάλη επιτυχία του Gara Professional η Cressi παρουσιάζει το Gara Professional LD στοχεύοντας στο κοινό που θέλει πτερύγια με την απόδοση του Gara Professional αλλά με μαλακή λεπίδα!
ΜΕΓΕΘΟΣ
Περιγραφή

Συνεχίζοντας τη μεγάλη επιτυχία των Gara Professional, η Cressi παρουσιάζει τα Gara Professional LD στοχεύοντας στο κοινό που θέλει πτερύγια με την απόδοση των Gara Professional αλλά με μαλακή λεπίδα!
Οι λεπίδες είναι ένας συνδυασμός ελαστομερών υλικών με πολυπροπυλαίνιο. Το υλικό αυτό έχει πιο αργή επαναφορά μετά το λάκτισμα. Όμως, επειδή η λεπίδα είναι μαλακή, ελαφριά και με προοδευτική ελαστικότητα, η κολύμβηση γίνεται ευχάριστα και αποδοτικά! Τα πτερύγια είναι επίσης βιομηχανικά κατασκευασμένα με ένα σύστημα που εγγυάται υψηλά στάνταρντς ευστοχίας του υλικού και συμμόρφωση με τις πιο αυστηρές τεχνικές απαιτήσεις που είναι αδύνατο να πετύχουν με παραδοσιακούς χειροποίητους τρόπους κατασκευής. Τα πέλματα του Gara Professional LD σχεδιάστηκαν για να εφαρμόζουν στο από κάτω μέρος της πραγματικής λεπίδας. Αυτό το χαρακτηριστικό (για πρώτη φορά το μποτάκι βρίσκεται κάτω από το πέλμα), σε συνδυασμό με την τέλεια ένωση λεπίδας – πέλματος, βοηθάει στην μείωση όσο γίνεται της προσπάθειας κίνησης και των απωλειών ενέργειας στην πεδιλιά. Η μορφολογία των πελμάτων έχει επανασχεδιαστεί και κατά το δυνατό έχει βελτιωθεί ακόμα περισσότερο, σε σύγκριση με τα γνωστά πέλματα των πτερυγίων Gara 2000 & 3000 που χαίρουν εξαιρετικής εκτίμησης μέχρι σήμερα. Η χρήση του νέου εξαιρετικά ευλύγιστου υλικού (elastomer) κάνει τα πέλματα ακόμα πιο άνετα. Σε ποιόν απευθύνονται: στους απαιτητικούς αλλά και στους λιγότερο έμπειρους οι οποίοι θέλουν ένα αποδοτικό πτερύγιο χωρίς όμως να καταναλώνουν μεγάλη μυική δύναμη και ενέργεια κατά την κατάδυση!

Νούμερο

Μήκος

Φάρδος

Βάρος

40-41 87cm 22cm 980gr
42-43 89cm 22,5cm 1000gr
44-45 89cm 23cm 1090gr
46-47 90cm 24cm 1190gr
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.

NEWSLETTER

Γραφτείτε στα νέα μας