ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤ. ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΔΕΥ - ΤΕΤ -  ΣΑΒ : 09:30 - 15:00
ΤΡΙ - ΠΕΜ - ΠΑΡ : 09:30 - 20:00

Η εταιρεία

Το apostolidisdive.gr ανήκει στην ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΑΒΒΕΕ η οποία ιδρύθηκε το 1970 και ασχολείται με την εμπορία και την παροχή υπηρεσιών στον τομέα της κατάδυσης και κολύμβησης. Είναι μία από τις μεγαλύτερες και πιο σημαντικές εταιρίες του χώρου αφού είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος του παγκοσμίου φήμης Ιταλικού καταδυτικού-κολυμβητικού Οίκου Cressi και της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής εταιρείας τριαθλητικού εξοπλισμού Zone3, έχει ένα από τα πιο παλιά σημεία λιανικής πώλησης στο κέντρο της Αθήνας στην οδό Πεσμαζόγλου 8 και έχει πάνω από 200 συνεργάτες χονδρικής σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Το προσωπικό της εταιρείας μας απαρτίζεται από ανθρώπους με μεγάλο πάθος, ενθουσιασμό και εξειδίκευση γύρω από το τρίαθλο, την κολύμβηση, την αυτόνομη κατάδυση, το υποβρύχιο ψάρεμα και  το snorkelling. Έτσι μπορούν να κατανοήσουν απόλυτα τις ανάγκες σας και να σας προτείνουν την καλύτερη λύση για εσάς επειδή μιλούν την ίδια γλώσσα με εσάς!

Το στοκ και η ποικιλία που υπάρχει στο κατάστημά μας, ικανοποιεί ακόμη και τους πιο απαιτητικούς! Επίσης το after sale service είναι ένας από τους πιο δυνατούς τομείς της εταιρείας μας αφού αναλαμβάνουμε την επισκευή όλων των προϊόντων που πουλάμε, σε όλα τα είδη υπάρχει εγγύηση και αναλαμβάνουμε να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία σχετική με το προϊόν που αγοράσατε, καθώς επίσης να σας δώσουμε οποιαδήποτε καθοδήγηση ή βοήθεια χρειαστεί.

Διαθέτουμε ειδικό εργαστήριο πλήρως εξοπλισμένο στο οποίο λαμβάνουν χώρα οι επισκευές αλλά και οι τυχόν μετατροπές των προϊόντων που θα χρειαστεί ο πελάτης!
 
Αν λοιπόν έχετε κι εσείς τον ίδιο ενθουσιασμό με εμάς, μοιραστείτε τον μαζί μας στο κατάστημά μας στην Πεσμαζόγλου 8 ή εξερευνήστε την ιστοσελίδα μας http://www.apostolidisdive.gr/

Επικοινωνία: ☎+30 210 32 42 548

NEWSLETTER

Γραφτείτε στα νέα μας