Καλάθι αγορών 0 Προϊόν/τα - 0,00 €

 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.

xs-compact-mc9-rithmistis-cressi-scubadive-katadisi-diakopes-watersports-αυτονομη-καταδυση-ρυθμιστης-πιεσηςMC9 / Compact
xs-compact-mc9-rithmistis-cressi-scubadive-katadisi-diakopes-watersports-αυτονομη-καταδυση-ρυθμιστης-πιεσης
MC9 / COMPACT
MC9 / COMPACT
MC9 / COMPACT
MC9 / COMPACT

MC9 / Compact

234,00 €
Ένας ρυθμιστής πίεσης με υπερισορροπημένο 1ο στάδιο μεμβράνης και ένα compact 2ο στάδιο.
Αυτός ο ρυθμιστής αποτελείται από το 2ο στάδιο XSCOMPACT και το 1ο στάδιο MC9.
Το 2ο στάδιο downstream βαλβίδας XS COMPACT έχει κατά 15% και 25% μικρότερες διαστάσεις από τα Ellipse και XS αντίστοιχα! Επίσης είναι κατά 10% και 70% ελαφρύτερο από τα Ellipse και XS αντίστοιχα! Το κουμπί εκτόνωσης του αέρα είναι αρκετά μεγάλο και με μαλακή επιφάνεια αφής ώστε να είναι εύκολα διαχειρίσιμο ακόμη και με χοντρά γάντια το χειμώνα. Η μεμβράνη  και το έλασμα κάτω από αυτή είναι νέας σχεδίασης για μικρότερη προσπάθεια εισπνοής. Το καπάκι πάνω από τη μεμβράνη έχει ασύμμετρες τρύπες εισαγωγής του νερού. Έτσι η πίεση του νερού ασκείτε πάντα από συγκεκριμένη κατεύθυνση με αποτέλεσμα την μικρότερη αντίσταση της εισπνοής.  Η βαλβίδα εκτόνωσης έχει νέο σχήμα για ευκολότερη εκπνοή.
Tο πρώτο στάδιο με ισορροπημένο διάφραγμα MC9 eίναι ένα πολύ μοντέρνο πρώτο στάδιο με πολύ υψηλή απόδοση, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο στην συντήρηση και πολύ ανθεκτικό.Αποτελεί την εξέλιξη του πολύ πετυχημένου MC5.Το κύριο χαρακτηριστικό του είναι όπως και στον MC5 ότι το πιστόνι της μεμβράνης βρίσκεται σε έναν ειδικό αυτολιπαινόμενο κύλινδρο από tecnopolymer και έτσι ελαχιστοποιούνται οι τριβές.Ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό είναι η ευθυγράμμιση του αξονά του με την έξοδο του αέρα από την φιάλη η οποία εγγυάται πολύ υψηλή απόδοση, γιατί έχουμε λιγότερες γωνίες και έτσι μειώνονται οι πτώσεις πίεσης στο ελάχιστο. Το πρώτο στάδιο MC9 είναι υπερ-ισορροπημένο και εγγυάται μία αύξηση στην ενδιάμεση πίεση όταν τα αποθέματα αέρα στην φιάλη αρχίσουν να μειώνονται. Έτσι ο ρυθμιστής παρέχει μέγιστη απόδοση στο τελευταίο μέρος της κατάδυσης που είναι εύλογα το πιο κρίσιμο.  Ο μηχανισμός αυτός βελτιώνει την απόδοση του ρυθμιστή γραμμικά και με την αύξηση του βάθους. Αυτό είναι κρίσιμο γιατί η πυκνότητα του αέρα μεγαλώνει όσο καταδυόμαστε βαθύτερα και έτσι η εισπνοή μας γίνεται δυσκολότερη.
Παράγεται σε δυο  τύπους: INT και DIN 300 bar.

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Ωραριο Καταστηματος

Δευ-Τετ-Σάβ: 10:00-15:00

Τρί-Πέμ-Παρ: 10:00-15:30&16:30-20:00

© 2021 apostolidisdive.gr. All Rights Reserved. κατασκευη ιστοσελιδας - XTD

Search