Καλάθι αγορών 0 Προϊόν/τα - 0,00 €

 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΤΙΘΑΜΒΩΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ FOG STOP ΑΠΟ ΤΗΝ CRESSI

Οι κύριοι παράγοντες που προκαλούν θόλωμα στους φακούς τής μάσκας είναι το χνώτο που βγαίνει από τη μύτη ακούσια κατά την αναπνοή μας και ο ιδρώτας στους πόρους τού προσώπου κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Η Cressi ανέπτυξε δύο πατέντες για να μειώσει στο ελάχιστο την επίδραση αυτών.

Εσωτερικές μεμβράνες (λεπτομέρειες 1,2)

Μια πατενταρισμένη μεμβράνη περιβάλλει την εσωτερική θήκη τής μύτης και τα κρύσταλλα της μάσκας. Με αυτόν τον τρόπο λειτουργεί ως φράγμα που παγιδεύει την υγρασία που διαφεύγει από τη μύτη τού δύτη ακούσια όταν αναπνέει από το στόμα. Το αποτέλεσμα είναι ότι όχι μόνο η υγρασία διοχετεύεται μακριά από τους φακούς, αποφεύγοντας έτσι το θάμπωμά τους, αλλά μειώνει επίσης την ανάγκη αντιστάθμισης της εσωτερικής πίεσης.Σύστημα Ψύξης (λεπτομέρεια 3)

Το εξωτερικό μέρος τής φούστας, πάνω από τα φρύδια, διαθέτει ένα σύστημα ψύξης που αποτελείται από δύο μικρούς εναλλάκτες θερμότητας. Χάρη σε αυτό το σύστημα, η θερμοκρασία στο εσωτερικό τής μάσκας μειώνεται και έρχεται πιο κοντά στην εξωτερική θερμοκρασία (δηλαδή του νερού) και τα σταγονίδια υγρασίας παγιδεύονται πριν φτάσει ο αέρας στους φακούς, εμποδίζοντάς τους να θολώσουν.

Προσοχή!
Για καλύτερα αποτελέσματα καθαρίστε τους φακούς με σαπούνι ή οδοντόκρεμα πριν χρησιμοποιήσετε την μάσκα για πρώτη φορά.

Επιπλέον σε κάθε χρήση ενισχύστε την αντιθαμβωτική προστασία με χρήση αντιθαμβωτικού σπρέι  (δείτε εδώ) ή σάλιου .

Ωραριο Καταστηματος

Δευ-Τετ-Σάβ: 10:00-15:00

Τρί-Πέμ-Παρ: 10:00-20:00

© 2024 apostolidisdive.gr. All Rights Reserved. κατασκευη ιστοσελιδας - XTD

Search